ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταία «παράσταση» μπροστά στον κόσμο του

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

Το τελευ­ταίο εντός έδρας παι­χνίδι της χρονιάς θα δώσει σήμερα το Ροδίων Άθλησις, που θα υπο­δε­χθεί στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία στις 14.30 τον ΑΟ Μαρ­κό­που­λου για την 17η αγω­νι­στική της Α2 κατη­γο­ρίας.

Η ομάδα της πόλης μας έχει εξα­σφα­λί­σει τη συμ­με­τοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Α1 κατη­γο­ρία, κατα­κτώ­ντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο της, πίσω από την ΑΕΚ και η σημε­ρινή ανα­μέ­τρηση θα απο­τε­λέ­σει ένα πολύ καλό «τεστ», ενόψει των πλέι οφ.

Στα άλλα παι­χνί­δια της αγω­νι­στι­κής, που θα ξεκι­νή­σουν ταυ­τό­χρονα στις 14.30, ο ΑΟ Αθλο­παι­διών Κω θα αντι­με­τω­πί­σει εκτός έδρας τη Δρα­πε­τσώνα, η ΑΕΚ θα παίξει στο Αίγιο κόντρα στον ΑΟ Αιγια­λέων, ενώ η ΕΑ Πατρών θα φιλο­ξε­νή­σει την Αργυ­ρού­πολη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ(10/03):

Ε.Α.Π. (14:30): Ε.Α. Πατρών- Α.Ο.Ν. Αργυ­ρού­πο­λης

(Μπακλέσης- Λεβέ­ντης)

Αρ. Παπα­μι­χαήλ (14:30): Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας- Αθλο­παι­διές Κω

(Διαμαντής- Παπα­δο­γιάν­νης)

Αίγιο (14:30): Α.Ο. Αιγιαλέων- Α.Ε.Κ.

(Γεράνιος- Λιναρ­δά­τος)

Ροδίων Παιδεία (14:30): Ροδίων Άθλησις- Α.Ο. Μαρ­κο­πού­λου

(Παπαστάμος- Καντλή)

                     Σετ  
Θ. Ομάδα Βαθ. ΑΓ. Ν Η Υπέρ Κατά
1 ΑΕΚ 42 14 14 0 42 3
2 Ροδίων Άθλησις 32 14 10 4 34 17
3 ΕΑ Πατρών 25 14 9 5 29 22
4 ΑΟΝ Αργυ­ρού­πο­λης 23 14 9 5 29 23
5 ΑΟ Αιγια­λέων 20 15 6 9 29 29
6 ΔΑΣ Δρα­πε­τσώ­νας 18 14 6 8 22 28
7 ΣΦΑΜ Φοίβος 18 15 6 9 23 33
8 ΑΟ Μαρ­κο­πού­λου 14 14 4 10 19 31
9 ΑΟ Αθλο­παι­διών Κω 0 14 0 14 1 42

 

Εξάλλου, όπως ανα­κοί­νωσε η ομο­σπον­δία, τα μπαράζ ανόδου δεν θα διε­ξα­χθούν στο νησί μας, αν και κάτι τέτοιο είχε ζητήσει το Ροδίων Άθλησις, που αντι­πρό­τεινε Ηρά­κλειο ή Θεσ­σα­λο­νίκη.

Η ανα­κοί­νωση του Ροδίων Άθλησις:

«Το Σάββατο 10/3/2018 και ώρα  14.30 η ανδρική ομάδα βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» δίνει την «τελευ­ταία παρά­σταση» με θεατή το κοινό της Ρόδου αγω­νι­ζό­μενη κόντρα στον «Α.Ο Μαρ­κό­που­λου». Η ομάδα μας θα αγω­νι­στεί για τελευ­ταία φορά στην έδρα της,   καθώς πριν από λίγες ώρες ανα­κοι­νώ­θηκε επίσημα ότι οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατη­γο­ρία δε θα πραγ­μα­το­ποι­η­θούν στο νησί μας.

Η αποδοχή της πρό­τα­σής μας από την ΑΕΚ και τον Α.Ο. Παλ­λή­νης δεν ήταν αρκετή  καθώς η ομάδα του Απόλ­λωνα δεν ήταν σύμφωνη με τη διε­ξα­γωγή της διορ­γά­νω­σης στη Ρόδο, κάτι το οποίο ήταν απα­ραί­τητο βάσει προ­κή­ρυ­ξης προ­κει­μέ­νου η ομο­σπον­δία να δώσει το «πράσινο φως».

Κατόπιν της παρα­πάνω εξέ­λι­ξης το σωμα­τείο μας, ως πιο δίκαιη λύση, πρό­τεινε ως τόπο φιλο­ξε­νίας των αγώνων, το Ηρά­κλειο ή την Θεσ­σα­λο­νίκη, ώστε να είναι εύκολη η μετά­βαση τόσο της ομάδας όσο και των φίλων που θέλουν να ταξι­δέ­ψουν για να τους  παρα­κο­λου­θή­σουν καθώς δε θεω­ρούμε την Αθήνα «ουδέ­τερο» τόπο διε­ξα­γω­γής».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.