Ειδήσεις

Ημερίδα για τον τουρισμό της Ρόδου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, διοργανώνει «Ημερίδα Ποιότητος για τον τουρισμό της Ρόδου» το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 14:00. Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και των κατοίκων του νησιού για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι : ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Κος.Τσάρτας, ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ Κος.Δρακόπουλος, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών οργανισμών της Ευρώπης καθώς και όλοι οι τουριστικοί φορείς και οι αρχές της Ρόδου.

Η Ημερίδα αφορά όλους τους επαγγελματικούς κλάδους που ασχολούνται με τον τουρισμό και όλους τους πολίτες με ευαισθησία και όραμα. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα συζητηθούν τα προβλήματα της Ρόδου, θα αξιολογηθούν, θα προταθούν λύσεις και ιδέες για τη βελτίωση του προορισμού. Ο ΣΔΞΡ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα αξιοποιήσουν τα συμπεράσματα, τις προτάσεις και ιδέες υλοποίησης με ανάλογες δράσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια πριν την έναρξη της σαιζόν. Στόχος και σκοπός η καθιέρωση της ημερίδας κάθε χρόνο, ώστε να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν της Ρόδου, αναδεικνύοντας όλες τις ομορφιές και βελτιώνοντας τις υποδομές του τόπου μας.
Ο Πρόεδρος ΣΔΞΡ
Γεώργιος Ματσίγκος
Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου
Ιωάννης Πάππου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου