Μ’ ένα αναπάντεχο πρόβλημα, το οποίο είναι πιθανό να τον συνοδέψει μετά τη λήξη της καραντίνας, πάντα εφόσον τα τοπικά πρωταθλήματα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους, βρέθηκε αντιμέτωπος ο Γιάννης Καμπούρης. Σε μία ανύποπτη στιγμή του τελευταίου παιχνιδιού που έδωσε ο Διαγόρας Βατίου με την Κατταβιά, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, ο Σωτήρης Αδάμος έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και τραυματίστηκε στον καρπό, σε σημείο που τον είχε ταλαιπωρήσει και στο παρελθόν.
Η διάγνωση κάνει λόγο για κάταγμα και προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση, κρίθηκε αναγκαία η πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης. Ο έμπειρος αμυντικός θα χειρουργηθεί σε μία από τις επόμενες μέρες στην Αθήνα και θα χρειαστεί να περιμένει τουλάχιστον σαράντα μέρες, μέχρι να αρχίσει να τρέχει.
Στον αντίποδα, η «έκτακτη επικαιρότητα» του Διαγόρα Βατίου, λόγω του lockdown και την αναστολή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας, είχε και τις ευχάριστες ειδήσεις της.
Ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» Φανούρης Γκινής έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Ροδούλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο, χαριτωμένο κοριτσάκι.
Ο ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους όσοι ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο, πολύπειρος μεσοεπιθετικός, δέχεται από το πρωί της Κυριακής πλήθος ευχετηρίων μηνυμάτων, από τα οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάσει εκείνο της ομάδας του:
«Το Δ.Σ. του Διαγόρα Βατίου εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Φανούρη Γκινή και στη σύζυγό του, να τους ζήσει το μωράκι τους και να είναι γερό και καλότυχο! Ξημερώματα της Κυριακής υγιέστατο κοριτσάκι».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ