Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ακουσίλαου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Καραβόλια. Παρότι το lockdown «πάγωσε» τα πάντα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου, στερώντας από τους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να κάνουν οργανωμένες ομαδικές προπονήσεις και υποχρεώνοντας τους προπονητές να αγωνιούν για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι ομάδες τους όποτε ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή τους στα γήπεδα, ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι βέβαιος πως οι αθλητές του θα τηρήσουν με ευλάβεια το πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης που τους έχει δώσει και όταν έρθει η ώρα να επανέλθουν, θα είναι σε θέση να γυρίσουν τον «διακόπτη» και να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Ο νέος τεχνικός του Ακουσίλαου πρόλαβε να καταγράψει ορισμένα πρώτα συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς παρακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Ευκλή, ενώ έδωσε το παρών σε δύο προπονήσεις.
«Πολύ σημαντικό ρόλο για να αποδεχθώ την πρόταση ήταν οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν τα τελευταία χρόνια τα σωματεία της Νίκης Ρόδου και του Ακουσίλαου, οπότε όταν μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα, είναι πάρα πολύ εύκολο να πω το ναι.
Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, σ’ ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι δύσκολο», υπογράμμισε ο Μιχάλης Βιτζηλαίος μιλώντας στη «δσπορ», με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και συνέχισε: «Η ομάδα είναι προπονημένη, αγωνιστικά διαπίστωσα πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο και θεωρώ ότι έχει τις δυνατότητες για να πετύχει τους στόχους της. Με δεδομένο πως οι ποδοσφαιριστές μπορούν να γυμνάζονται ανά τρεις κι επειδή δεν θέλουμε να πάει στράφι η δουλειά που έκαναν με τον Σάββα Καραβόλια, τους ζήτησα να γυμνάζονται, αν όχι κάθε μέρα, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα στη βάση συγκεκριμένου προγράμματος. Ελπίζω να τελειώσει το συντομότερο όλα αυτό που ζούμε και να επιστρέψουμε υγιείς στην αγωνιστική δράση».
Υπενθυμίζεται, πως παρότι εμφανίστηκε ανταγωνιστικός, ο Ακουσίλαος δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και στα τρία παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, χάνοντας διαδοχικά από τους Άρη Αρχαγγέλου, Αστέρα Παστίδας και Ευκλή.
Η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει μία νέα αρχή στο ματς της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην Αναγέννηση Ασφενδιού, στην Κω.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ