Σε καθεστώς… lockdown βρίσκεται από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και η ομάδα του Α.Σ. Ρόδος, όπως φυσικά και όλη η χώρα.
Οι προπονήσεις των «ελαφιών» έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, με τους ποδοσφαιριστές να… μπαίνουν για τελευταία φορά στο γήπεδο το πρωί της περασμένης Παρασκευής.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας εξέδωσαν ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι οι αθλητές θα ξεκινήσουν ατομικά προγράμματα, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους Κώστα Βελιτζέλο και Μιχάλη Χαρίτο, ενώ διευκρίνισαν ότι δεν το βάζουν κάτω, καθώς έχουν ραντεβού με χιλιάδες Ροδίτες στην Super League 1.
Αναλυτικά:
«Με τα τελευταία γεγονότα και προς αποφυγή παρεξηγήσεων λόγω διαφόρων δημοσιευμάτων, η ΠΑΕ Ρόδος ανακοινώνει πως ακολουθώντας τα κυβερνητικά μέτρα διακόπτει μέχρι νεοτέρας κάθε δραστηριότητα.
Οι ποδοσφαιριστές μας την Δευτέρα θα πληρωθούν κανονικά και θα ξεκινήσουν προπονήσεις είτε στη Ρόδο ανά δύο με τον βοηθό προπονητή Μιχάλη Χαρίτο είτε με ατομικά προγράμματα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου με τηλεδιασκέψεις.
Επισημαίνουμε πως τα μέτρα είναι ευλόγως, για την υγεία όλων μας.
Η απίστευτη διαφοροποίηση όμως των ΠΑΕ της κατηγορίας που είναι η Ρόδος σήμερα, από τις υπόλοιπες σε άλλες κατηγορίες επαγγελματικού ποδοσφαίρου, σίγουρα προδιαθέτει για έντονο προβληματισμό.
Εντέλει αυτοί που διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άγνωστο τι εξυπηρετούν και μέχρι πού θα μπορούσαν να τραβήξουν καταστάσεις υπέρ απίστευτων αποτελεσμάτων!
Έχουμε ένα ραντεβού με χιλιάδες Ροδίτες στη Super League και επομένως περιμένουμε και δεν το βάζουμε κάτω…».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ