Τοπικές Ειδήσεις

Δ. Κρεμαστινός: “Οι αστοχίες στην ηλεκτροδότηση της Ρόδου δεν είναι καινούριο φαινόμενο”

Για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης της 9η Νοεμβρίου σε όλο το νησί της Ρόδου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Οι αστοχίες στην ηλεκτροδότηση της Ρόδου δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Προσωπικά έχω καταθέσει ερωτήσεις προς το αρμόδιο υπουργείο για ανεπάρκεια του συστήματος ηλεκτροδότησης από το 2016. Όλες τις φορές που έφερα το θέμα στη Βουλή η Κυβέρνηση εμφανίστηκε καθησυχαστική και υποβάθμισε το θέμα. Όμως κάθε φορά, νέο πρόβλημα ηλεκτροδότησης προέκυπτε.

Στη συζήτηση της τελευταίας Επίκαιρης Ερώτησής μου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στη Βουλή, ο κ. Σταθάκης είχε πει ότι οι αναφορές στα προβλήματα είναι «υπερβολικές» και ότι ο «ΔΕΔΔΗΕ έχει εξασφαλίσει την επάρκεια του συστήματος»στη Ρόδο. Όμως, τελικά, οι διακοπές ρεύματος στη Ρόδο δεν συμβαίνουν μόνο το καλοκαίρι με την υψηλότερη κατανάλωση αλλά και σε περίοδο με σχετικά χαμηλή κατανάλωση όπως η τωρινή. Καταθέτω, λοιπόν, ξανά ερώτηση στη Βουλή προκειμένου να προσέλθει ο Υπουργός για να μας εξηγήσει πώς ακριβώς έχει εξασφαλίσει την επάρκεια του συστήματος απέναντι στις αστοχίες που οι πολίτες επανειλημμένως υφίστανται.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου