Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Ενημέρωσε για δελτία και αιτήματα

Η ΕΠΣΔ με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενημέρωσε τα σωματεία ότι από την Δευτέρα θα μπορούν να παραλάβουν τα δελτία και τις κάρτες από τις 14:30 έως τις 16:30, ενώ υπενθύμισε ότι ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων, τα αιτήματα των σωματείων θα γίνονται δεκτά έως κάθε Τρίτη στις 14:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμής μας ότι, από την Δευτέρα 12/10/2020 έως και την έναρξη των πρωταθλημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, θα παραλαμβάνουν τα έτοιμα δελτία και τις κάρτες τους (παραγόντων και προπονητών), από τη γραμματεία της ΕΠΣΔ, από τις 14:30 έως τις 18:30. Για κατάθεση αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών και για έκδοση καρτών, από τις 9:00 το πρωί.
Ενόψει της έναρξης των Πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου, υπενθυμίζουμε στα σωματεία της δύναμης μας ότι, τα αιτήματα των σωματείων πρέπει να κατατίθενται στην Επιτροπή Πρωταθλήματος μέχρι της 14:00 εκάστης Τρίτης στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Δ. πριν τον αγώνα του σαββατοκύριακου, προκειμένου η Επιτροπή να τα κρίνει βάσιμα ή όχι».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου