Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε η Α.Ε. Κατταβιάς.
Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ποσειδώνα Καρπάθου τον μεσοεπιθετικό Φανούρη Φράγκο και τον μέσο Μαρίνο Τοπαλίδη που αγωνιζόταν στον Αιγινιακό και βρίσκεται στο νησί μας για σπουδές.
Ο σύλλογος επισημοποίησε τις μετεγγραφές με την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί και τον Γιώργο Μυλωνά που αποχώρησε, για τις υπηρεσίες του στο τεχνικό επιτελείο:
«Η Α.Ε. Κατταβιάς ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Φανούρη Φράγκου προερχόμενος από τον Ποσειδώνα Καρπάθου με υποσχετική για ένα χρόνο. Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Ποσειδώνα για την παραχώρησή του.
Επίσης, ανακοινώνουμε την απόκτηση του 19χρονου μέσου Μαρίνου Τοπαλίδη, προερχόμενου από την ομάδα του Αιγινιακού για σπουδές στην Ρόδο συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Football League.
Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κατταβιάς καλωσορίζει τους παίκτες στην οικογένειά μας, τους ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.
Επίσης, σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε. Κατταβιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρώην συνεργάτη του προπονητή μας Μανώλη Φραντζή, Γιώργο Μυλωνά, για την προσφορά του στην ομάδα μας τον ενάμιση χρόνο τον οποίο ήταν ‘’παρών’’.
Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην προπονητική του καριέρα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ