Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας διαιτητή τους συνδέσμου Δωδεκανήσου Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Σλοβακία για διοργάνωση της Nations League .
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή στις 14:00 στο Arena Lviv της Ουκρανίας.
Βοηθοί του Τάσου Σιδηρόπουλου θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, 4ο διαιτητής ο Δαμιανός Ευθυμιάδης, ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Θανάσης Τζίλος.






























Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.