Ο Thomas Cook άνοιξε το όγδοο ξενοδοχείο Cook’s Club, ένα ακίνητο 18 δωματίων στην παλιά πόλη της Ρόδου. Για το ξενοδοχείο Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα στον τελευταίο όροφο και μπαρ με θέα στην πόλη και σουίτα με πανοραμική θέα. Θα λειτουργήσει όλο το χρόνο και το μπαρ του τελευταίου ορόφου θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες.

 

Cook's Club Rhodes

Σημειώνεται, πως το brand Cook’s Club ξεκίνησε τον Απρίλιο του περασμένου έτους και στόχος είναι κυρίως οι millennials. Το πρώτο ξενοδοχείο Cook’s Club άνοιξε τον Ιούνιο του 2018 στη Χερσόνησο της Κρήτης. Αυτή την εβδομάδα ο Cook δημοσίευσε φωτογραφίες του τέταρτου Casa Cook για οικογένειες, που ακολούθησε το άνοιγμα της μονάδας στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Το  Club City Beach της Cook στη Ρόδο ακολούθησε τα ανοίγματα νέων ξενοδοχείων φέτος του μεγάλου tour operator, στην Τουρκία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Αίγυπτο και τη Βουλγαρία.

Ο Enric Noguer, επικεφαλής των ξενοδοχείων και των θερέτρων του Thomas Cook, δήλωσε: «Όταν λανσάραμε τα Cook’s Club, πριν από δύο χρόνια, φέραμε την αστική αρχιτεκτονική, στις παραλίες.  Τώρα, με το άνοιγμα του πρώτου αυτού ξενοδοχείου  είμαστε ενθουσιασμένοι που το χρησιμοποιήσαμε ως πρότυπο για την επέκταση του Cook’s Club σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς για ήλιο και παραλιακές πόλεις».

πηγή money-tourism.gr

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ