ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ναι» της ΝΔ με…αστερίσκο στη σύσταση νέου οργάνου Πολιτικής Προστασίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νέα Δημοκρατία

«Είναι ενθαρ­ρυ­ντικό που ο Πρω­θυ­πουρ­γός, έστω και με καθυ­στέ­ρηση, υιο­θέ­τησε την αυτο­νό­ητη ανάγκη σύστα­σης ενός νέου οργάνου Πολι­τι­κής Προ­στα­σίας με στελέχη που θα επι­λε­γούν με αξιο­κρα­τικά κρι­τή­ρια» ανα­φέ­ρει η Νέα Δημο­κρα­τία, μετά τις εξαγ­γε­λίες Τσίπρα.

Ωστόσο, η ΝΔ βάζει και έναν αστε­ρί­σκο:

«Αν αυτή, ωστόσο, είναι η βούληση του κ. Τσίπρα, ας εξη­γή­σει γιατί μόλις τις προη­γού­με­νες μέρες τοπο­θέ­τησε ως νέους επι­κε­φα­λής της Πολι­τι­κής Προ­στα­σίας, της πυρο­σβε­στι­κής και της αστυ­νο­μίας πρόσωπα που έχουν να επι­δεί­ξουν ως σημα­ντι­κό­τερο προσόν τους την κομ­μα­τική τους προ­σή­λωση στον ΣΥΡΙΖΑ» κατα­λή­γει η αξιω­μα­τική αντι­πο­λί­τευση.

Πηγή: reporter.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.