ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δραστηριοποιείται ξανά η Αλληλεγγύη-Κως

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αλληλεγγύη-Κως

Δρα­στη­ριο­ποιεί­ται ξανά στην διανομή φαγητού στους πρό­σφυ­γες του νησιού η ομάδα πολιτών «Αλληλεγγύη-Κως», ΄όπως σημειώ­νει σε ανα­κοί­νωσή που εξέδωσε για το ζήτημα.

Σύμφωνα με την ανα­κοί­νωση η Αλληλεγγύη-Κως ανα­φέ­ρει ότι μετά από τη συνε­δρί­αση των μελών της, αλλά και την εξέταση της πρό­τα­σης των σχε­τι­ζό­με­νων υπουρ­γείων και της Αστυ­νο­μι­κής Διεύ­θυν­σης Δωδε­κα­νή­σου έκρινε ότι πλη­ρού­νται οι προ­ϋ­πο­θέ­σεις για να ανα­λά­βει εκ νέου τη διανομή φαγητού στους πρό­σφυ­γες που βρί­σκο­νται στο νησί για το επόμενο τρι­ή­μερο.

Παράλ­ληλα, η Αλληλεγγύη-Κως επι­ση­μαί­νει ότι τις τελευ­ταίες έξι ημέρες δρα­στη­ριο­ποι­ή­θηκε δια­νέ­μο­ντας φαγητό στα παιδιά (σάντουιτς/αυγό – ψωμί, φρούτο, γλυκό), ρούχα, παπού­τσια, σαμπουάν, πάνες κλπ στα πάρκα της πόλης κατά τις απο­γευ­μα­τι­νές ώρες. Στη διανομή συμ­με­τείχε ομάδα μελών Ολλαν­δι­κής Οργά­νω­σης και Γερ­μα­νών του­ρι­στών (οι οποίοι προ­σέ­φε­ραν τα είδη που δια­νε­μή­θη­καν) και θα συνε­χι­στεί και τις επό­με­νες μέρες, απο­κλει­στικά ως προς το σκέλος, που αφορά στο φαγητό στα παιδιά.

«Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΚΩΣ θα συνε­χί­σει να βρί­σκε­ται κοντά στο πρό­βλημα για την δια­μόρ­φωση των συν­θη­κών, που θα δώσουν λύση στη δια­βί­ωση των προ­σφύ­γων και στην εξο­μά­λυνση της λει­τουρ­γίας της πόλης» κατα­λή­γει η ανα­κοί­νωση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.