Τοπικές Ειδήσεις

Μέρα 25 Δωδεκανήσου – Η ανύπαρκτη εδώ και ένα χρόνο οργάνωση της ΝΔ ενεργοποιήθηκε μετά την παρουσία του Γραμματέα μας στην Ρόδο

Με αφορμή της επίσκεψης του Γραμματέα μας Γιάνη Βαρουφάκη στην Ρόδο η ΔΕΕΠΔ της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση απαξιωτική προς το πρόσωπο του Γραμματέα μας. Κατά δικιά τους ομολογία ενός χρόνου ανυπαρξίας τους το μόνο που χρησιμοποίησαν είναι η γνωστή προπαγάνδα τρόικας εσωτερικού – εξωτερικού για την διακυβέρνηση του πρώτου εξαμήνου του 2015, κάτι που έχει απαντηθεί από τον Γραμματέα μας και η ανυπαρξία τους δεν μπορεί να το κατανοήσει. Θα περιμέναμε εποικοδομητικά να μας σχολιάσουν την ολοκληρωμένη πρόταση νόμου που καταθέσαμε για την προστασία των πολιτών από την εντεινόμενη οικονομική κρίση. Να σας θυμίσουμε τα βασικά σημεία νόμου όπως η διαχείριση των κόκκινων δανείων, η δημιουργία αναπτυξιακής τράπεζας, η μείωση του ΦΠΑ στο 18% και 15% πανελλαδικά και -30% στα νησιά μας. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ως ΜέΡΑ25 είχαμε καταθέσει 2 φορές τροπολογία για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών στα νησιά μας και εσείς ως τοπική οργάνωση της ΝΔ σφυρούσατε αδιάφορα. Γνωρίζετε καλά, ότι αυτή η οικονομική κρίση θα την βιώσουν κυρίως οι νησιώτες και δεν σχολιάσατε την πρότασή μας για το κούρεμα, φορολογικών, ασφαλιστικών, δανειακών, υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν το 2020. Χαιρόμαστε που μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης αποφασίσατε να καταγράψετε τα προβλήματα της Δωδεκανήσου. Εμείς ως ΜέΡΑ25 θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με τις παρεμβάσεις μας, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες και για το λόγο αυτό μπορούμε να σας παραδώσουμε τις 50 ερωτήσεις που καταθέσαμε ως ΜέΡΑ25 που αφορούν τον νομό μας οι οποίες προήλθαν από τις απανωτές εκκλήσεις αυτοδιοικητικών και φορέων του νομού μας. Να σας ενημερώσουμε ότι οι 50 ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς και όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν επιλυθεί και τα δίκαια αιτήματά τους. Έχετε την ευκαιρία έστω και μετά από ένα χρόνο να τις διαχειριστείτε ως Κυβέρνηση και να δώσετε μια ανάσα στους νησιώτες.

Για την ΠΣΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΡΑΚΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου