Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Φοίβος.
Οι Κρεμαστενοί απέκτησαν τον έμπειρο αριστερό οπισθοφύλακα Άκη Καμπούρη που στα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Σ. Ρόδος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «δσπορ».
Οι άνθρωποι του Φοίβου είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον ποδοσφαιριστή εδώ και ημέρες και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, ήταν η αποδέσμευσή του από τον Α.Σ. Ρόδος και η διευθέτηση ορισμένων λεπτομερειών.
Μόλις έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας του με τα «ελάφια» οι άνθρωποι του Φοίβου συναντήθηκαν με τον Καμπούρη, τακτοποιώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό των Κρεμαστενών.
Ο σύλλογος επισημοποίησε την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Φοίβου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετεγγραφή του Άκη Καμπούρη.
Τον καλωσορίσει στην οικογένεια του Φοίβου του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Μιχάλη Πολιά, συνεχίζει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, αλλά και με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.
Οι πληροφορίες της «δσπορ», αναφέρουν ότι ο Φοίβος έχει εντοπίσει μια πολύ καλή περίπτωση επιθετικού από ομάδα εκτός της Δωδεκανήσου και οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ