Ατάκτως Ερριμμένα

Τα…κλειδιά

Εμοιαζε απίστευτη η πρόταση-απαίτηση που ακούστηκε προχθές εν μέσω πανηγυρισμών (που δεν χρειαζόντουσαν) περί παραιτήσεως (να παραδώσουν τα κλειδιά) αυτοδιοικητικών που υποστήριξαν το «ΝΑΙ» .
Να υποθέσουμε ότι από χαρά τους ξέφυγε μια κουβέντα παραπάνω. Αν και οι πολιτικοί άνδρες οφείλουν να είναι ψύχραιμοι, με την σοβαρότητα που απαιτεί ο θεσμικός τους ρόλος και η χαρά ή λύπη να μη γεννά παραφροσύνη. Ανόητες συμπεριφορές, που δεν έχουν καμιά σχέση με την αριστερά και απέχουν ένα τσιγάρο δρόμο από τον ρεβανσισμό και το φασισμό.
Να το προσέξετε αυτό «σύντροφοι». Όχι μόνον είστε παρασάγγας μακριά από τις αριστερές αξίες, από τις δημοκρατικές διαδικασίες, σύμφωνα με τις οποίες αρμόδιοι για την παραλαβή- παράδοση κλειδιών είναι οι ΠΟΛΙΤΕΣ, οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν αυτοί για το ποιος θα τους παραδώσει κλειδιά, αλλά «αδειάζετε» και τον πρωθυπουργό πρόεδρο του κόμματός σας, ο οποίος ζήτησε την συμπόρευση ΟΛΩΝ σ’ αυτό τον πολύ δύσκολο και άγνωστο δρόμο που βαδίζουμε αυτές τις ημέρες.
Δεν ζήτησε από κανέναν να παραδώσει κλειδιά, δεν ζήτησε την μεταμέλεια από κανέναν, νιώθοντας ότι όσο πιο μεγάλη είναι μια νίκη, τόσο πιο βαριές είναι οι ευθύνες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου