Ιδιαίτερη και ξεχωριστή ήταν η τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα.
Στα γραφεία του Συνδέσμου βρέθηκαν δύο κυρίες, εκπρόσωποι της Ομάδας Ρόδου «Νοιάζομαι και Πράττω» με την οποία οι Βετεράνοι άρχισαν να συνεργάζονται, καθώς επίσης και μέλη της «Κακιάς Σκάλας» με τον Μιχάλη Δράκο να τους δωρίζει αντίγραφο του πρώτου καταστατικού ίδρυσης του Α.Σ. Ρόδος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Ένα Δ.Σ. ξεχωριστό από τα άλλα έγινε την Τρίτη στις 5:00μ.μ. στα γραφεία μας, για δύο λόγους.
Ο πρώτος ήταν η επιβλητική παρουσία δύο κυριών που εκπροσωπούσαν την ” Ομάδα Ρόδου Νοιάζομαι και Πράττω”. Ήταν οι κυρίες Δέσποινα Αχιολά , κόρη του αείμνηστου “Λευτερά” Αχιολά , και η Μαίρη Φαρμακίδη κόρη του επίσης αείμνηστου δικηγόρου Νίκου Φαρμακίδη.
Η Μαίρη ήταν μπασκετμπολίστρια στην ομάδα της Ρόδου και αργότερα στην ομάδα Ρόδου και Διαγόρα όταν έγινε η συγχώνευση. Αγωνίστηκε μάλιστα και με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος των Κορασίδων!
Η “Ομάδα Ρόδου Νοιάζομαι και Πράττω” είναι μια ομάδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έχει προσφέρει πάρα πολλά σε πολλούς συνανθρώπους μας στη Ρόδο, στα Δωδεκάνησα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, βοηθώντας συνάνθρωπούς μας που είχαν πραγματική ανάγκη.
Ο Σύνδεσμός μας λοιπόν, με απόφασή του , θα συνεργαστεί στενά με την εν λόγω ομάδα και θα βοηθήσει όσο και όπως μπορεί ηθικά και υλικά. Ήδη τα όποια έσοδα του αγώνα με την ΑΕΚ θα δοθούν σε μορφή τροφίμων ή άλλων αγαθών, για τις επείγουσες ανάγκες της ομάδας.
Ο δεύτερος λόγος που ήταν ξεχωριστό το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας ήταν η παρουσία τριών εκλεκτών μελών της “Κακιάς Σκάλας”, του Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας της Ρόδου. Ο πρόεδρος Μιχάλης Δράκος μάλιστα τους έδωσε εκ μέρους του Δ.Σ. , το πρώτο καταστατικό της ίδρυσης της ομάδας της Ρόδου. Του Α.Σ. Ρόδος το 1968.
Είχε προηγηθεί και μάλιστα δόθηκε στον Σύνδεσμό μας πριν τη έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ , η δωρεά ενός μεγάλου κάδρου από την “Κακιά Σκάλα” που απεικόνιζε ένα στιγμιότυπο από αγώνα της Ρόδου όταν αυτή αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική. Το κάδρο αυτό κοσμεί ήδη το Μουσείο μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ