Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Ρόδου βράβευσε τους σταθερούς επισκέπτες της Ρόδου

Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στην κυρία Annelies και στον κύριο Peter Schutte και στο γιό τους κύριο Koen Schutte από την Ολλανδία που διαμένουν στο ξενοδοχείο Sun Beach για την εδώ και τριάντα τρία χρόνια προτίμησή τους στο νησί μας ως τόπο διακοπών τους.

Ο κύριος και η κυρία Schutte οι οποίοι συνοδεύονταν από το Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου Sun Beach και Εντεταλμένο Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κύριο Γιώργο Τσέλιο, αφηγήθηκαν στο Δήμαρχο Ρόδου ότι ήρθαν στη Ρόδο για πρώτη φορά το 1986 και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά της, τον πολιτισμό της και την αυθεντική φιλοξενία των ανθρώπων της.

Έκτοτε επισκέπτονται τη Ρόδο κάθε χρόνο και σήμερα βρίσκονται στο νησί μας για τριακοστή τρίτη φορά.

Σύμφωνα με όσα είπαν, αυτό που κάνει τη Ρόδο έναν τόσο ξεχωριστό γι΄ αυτούς ταξιδιωτικό προορισμό είναι το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει στενούς φίλους σε ολόκληρο το νησί με τους οποίους διατηρούν επαφή ολόκληρο το χρόνο, τους αισθάνονται ως δικούς τους ανθρώπους και μοιράζονται μαζί τους όλες τις καλές και τις κακές στιγμές της ζωής τους.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι από τους πιο φανατικούς διαφημιστές της Ρόδου, καθώς προτρέπουν μέσω διαδικτύου κυρίως και άλλους ανθρώπους να την επιλέγουν για τις διακοπές τους εξυμνώντας την σε κάθε ευκαιρία. Για τους ανθρώπους αυτούς, η Ρόδος είναι το ωραιότερο νησί στον κόσμο.

Ο Δήμαρχος Ρόδου απένειμε επίσης τιμητική διάκριση και στην κυρία Pirkko και τον κύριο Harry Suonpaa από τη Φινλανδία οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Agla και σήμερα βρίσκονται στο νησί μας για τριακοστή φορά. Συγκινημένοι από τη μεγάλη τιμή που όπως είπαν αισθάνονται ότι τους έγινε, αφηγήθηκαν στο Δήμαρχο το πώς επέλεξαν επίσης το 1986 για πρώτη φορά τη Ρόδο για τις διακοπές τους και μίλησαν με ενθουσιασμό για τις ομορφιές του νησιού, για τους ανθρώπους της, για τον ήλιο αλλά και για το υπέροχο φαγητό της.

Έκτοτε επισκέπτονται το νησί μας κάθε χρόνο για δύο ή τρεις φορές και αποτελούν επίσης τους καλύτερους πρεσβευτές του στο εξωτερικό, καθώς σε κάθε ευκαιρία προτρέπουν τους φίλους, τους συγγενείς και τους συναδέλφους τους να την επισκεφθούν.

Πλέον όπως είπαν, νιώθουν τη Ρόδο σαν το σπίτι τους και τη θεωρούν ως τη δεύτερη πατρίδα τους.

Για του λόγου το αληθές δήλωσαν, ότι σκοπεύουν να την επισκεφθούν και πάλι τον ερχόμενο Αύγουστο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου