Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ πρόκειται να αρχίσει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για εντελώς αρχάριους. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν όσο διαρκέσουν τα περιοριστικά μέτρα. Οι παραδόσεις θα γίνονται από τον κ. Κουτσάκο (kmk3848@windowslive.com), Πτυχιούχο  δάσκαλο του ομίλου της Κέρκυρας και σύμφωνα με τα πρόγραμμα που ακολουθείται από την ΕΟΜ. Μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων, καθένας θα μπορεί να ενσωματωθεί στον όμιλο της επιλογής του.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν χθες και θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη΄. Για περαιτέρω πληροφορίες: Μακρή Ελένη (τηλ. 6977 468 301 και email: eleni.makri@hellasbridge.org)

Επίσης, οι Εθνικοί  – Καθηγητές Διαιτησίας Δημήτρης Μπάλλας και Τάκης Πουρναράς θα δώσουν μία σειρά από δωρεάν διαδικτυακές διαλέξεις για αθλητές δυναμικότητας 6 έως 10

Ο κ. Πουρναράς θα κάνει 12 διαλέξεις με θέμα την αντάμ. Οι δύο πρώτες θα γίνουν:

την Τετάρτη 8 Απριλίου και ώρα 16:30

την Παρασκευή 10Απριλίου και ώρα 16:30

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν στη διεύθυνση https://bit.ly/dialexeis-bridge όπου θα βρουν τις οδηγίες για το πως μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις. Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων του κ. Μπάλλα θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

*Η ΕΟΜ με ανακοίνωση της, παρακαλεί τους υπεύθυνους των Σωματείων (παραλήπτες των email που στέλνονται στα Σωματεία) να ελέγξουν τα μηνύματά τους και να διαβάσουν προσεκτικά το μήνυμα με τίτλο “Αλλαγές στα email των Σωματείων μελών“.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ