Ειδήσεις

Κ. Χατζηδάκης: Πρώτη θέση στις απορροφήσεις η Ελλάδα

Την πρώτη θέση στις απορροφήσεις στην ΕΕ από το μεγαλύτερο κοινοτικό ταμείο, δηλαδή το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης κατέχει πλέον η Ελλάδα όπως ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης εξερχόμενος του μεγάρου Μαξίμου ο Κωστής Χατζηδάκης.

“Έχουμε μία πολύ θετική είδηση. Η Ελλάδα, που κάποτε ήταν παράδειγμα προς αποφυγή για ορισμένους στην Ευρώπη, τώρα πια κατορθώνει και πετυχαίνει πρωτιές. Η πατρίδα μας είναι, πια, με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, 1η στις απορροφήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο μεγαλύτερο Κοινοτικό Ταμείο, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Και συνολικά, σε όλα τα Ταμεία, 3η στην Ευρωπαϊκή Ένωση από 18η που ήταν τον Ιούνιο του 2012”, τόνισε.

Και συμπλήρωσε: “Αυτό δεν είναι μόνο μία έμπρακτη διάψευση των μύθων που κυκλοφορούσαν για την Ελλάδα. Είναι και μία ανάσα ρευστότητας στην αγορά. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με σύστημα και αποφασιστικότητα. Το οφείλουμε στους Έλληνες πολίτες”. (megatv)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου