Ειδήσεις

Όλγα Κεφαλογιάννη: Είμαστε στο σωστό δρόμο

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, από το βήμα του συνεδρίου «Επιμελώς Επιχειρείν 2014» σημείωσε ότι ο τουρισμός είναι απόλυτος παράγοντας εξωστρέφειας και του ελληνικού επιχειρείν.

«Τα μέχρι σήμερα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε στον σωστό δρόμο αλλά αυτό δημιουργεί και νέες μεγάλες υποχρεώσεις. Οι θεματικές ενότητες θα διευρύνουν το τουριστικό μοντέλο που ξέρουμε μέχρι σήμερα και το οποίο είναι ήλιος και θάλασσα».

Η υπουργός πρόσθεσε ότι το υπουργείο Τουρισμού αντιλαμβάνεται τον ρόλο και την ανταποδοτική λειτουργία των επιμελητηρίων και ότι στόχος είναι και το 2015 να αυξηθεί περαιτέρω ο τουρισμός και να γίνει ώριμος σύγχρονος κερδοφόρος κλάδος της οικονομίας με συντονισμό και ομοιογένεια «ώστε να έχουμε νέα είδη τουριστικών εκμεταλλεύσεων, εμπλουτισμό της τουριστικής προσφοράς με ειδικές μορφές τουρισμού, αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και βελτίωση των δομών».

newsbomb.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου