Μετά το Πάσχα πάνε οι εκλογές και το ζήτημα, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του σημερινού υπουργικού συμβουλίου. Ο Κυριάκος
Μητσοτάκης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έδωσε τέλος στα σενάρια περί εκλογών πριν από το Πάσχα, λέγοντας ότι έχουμε πλούσιο νομοθετικό έργο τις επόμενες εβδομάδες.
Η κυβέρνηση προωθεί περίπου δέκα νομοσχέδια, τα οποία αφορούν διάφορα υπουργεία, με την έμφαση να δίνεται, επίσης, στη διαλεύκανση της υπόθεσης του δυστυχήματος στα Τέμπη.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζήτησε από όλους όσοι συμμετέχουν στο δημόσιο διάλογο να φροντίζουν ώστε αυτός να γίνεται με ενσυναίσθηση, αλλά κυρίως να γίνεται χωρίς συμψηφισμό ευθυνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η στήριξη των οικογενειών των θυμάτων στα Τέμπη.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.