Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στο κλειστό γήπεδο Κρεμαστής θα πραγματοποιηθεί συγκεντρωτική  προπόνηση υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Κωνσταντίνου Γκούντα ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί μας αυτό το σαββατοκύριακο.

Σκοπός της επίσκεψης του είναι να παρακολουθήσει την προπόνηση προκειμένου να επιλέξει κορίτσια για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων.  Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης και σε συνεννόηση με την Τ.Ε.Ε.Ο.ΠΕ ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής Απόστολος Ναλμπάντης καλεί  σε συγκεντρωτική προπόνηση τις κάτωθι κορασίδες γεννηθείσες 2004-2005:
ΖΩΓΡΑΦΗ ΡΑΦΑΕΛΑ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΟΥΣΑΡΗ ΠΑΟΛΑ, ΚΑΛΛΙΟΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΚΟΥΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΕΡΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΡΕΑ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ, ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ ΜΥΡΤΩ, ΚΟΡΜΠΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:00 στο κλειστό γήπεδο Ροδίων Παιδεία, θα πραγματοποιηθεί συγκεντρωτική προπόνηση κορασίδων υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Κωσταντίνου Γκούντα. Μετά από συνεννόηση με την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ Δωδεκανήσου και τον περιφερειακό ομοσπονδιακός προπονητή Απόστολο Ναλμπάντη καλούνται οι κάτωθι κορασίδες γεννηθείσες  2002-2003: Μαμαλίγκα Ελιζαμπέτα, Προβατοπούλου Ασιμήνα, Ντέλιου Άντζελα, Μάγκου Φιλίτσα, Γεράκη Ειρήνη, Βάρτζια Δήμητρα, Τερζή Μελίνα, Τερζιού Αριέτα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ