Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται και στρέφει τα βέλη του προς ανθρώπους που πλησιάζουν αθλητές τους οποίους δελεάζουν με χρήματα, εξέδωσε ο Ευαγόρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από το χθεσινό (σ.σ. Κυριακή) έκτακτο Δ.Σ. ο Α.Ο. Ευαγόρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Η ομάδα μας όπως γνωρίζουν οι πάντες αποτελείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της από νεαρά παιδιά που το ποδόσφαιρο το κάνουν καθαρά ερασιτεχνικά και η μόνη αμοιβή τους είναι το μπράβο της εξέδρας και μόνο αυτό.
Έχουμε την τύχη να έχουμε στο ροστερ της ομάδας μας δύο με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές ( δάσκαλοι για τους μικρούς ) που προσφέρουν ό,τι μπορούν, και τους ευχαριστούμε, εντελώς αφιλοκερδώς όπως ο Λευτέρης Χατζηκωσταντής που δεν αγωνίζεται πλέον στον σύλλογό μας .
Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι άνθρωποι που πέρασαν από την ομάδα μας και δεν την σεβάστηκαν όπως φαίνεται, προσπαθούν να την διαλύσουν με διάφορους τρόπους με πρώτο και καλύτερο πλησιάζοντας ποδοσφαιριστές, τους οποίους δελεάζουν με χρηματικά ποσά.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου ενημερώνει άπαντες ότι κανένας μα κανένας παίκτης δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος μέχρι την λήξη της περιόδου. Να κρύψετε την όρεξή σας κύριοι για την επόμενη χρονιά. Μακριά από τον Ευαγόρα γιατί θα μας βρείτε απέναντί σας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ