Τοπικές Ειδήσεις

Τιμητική διάκριση για τον πρόεδρο του ΣΕΕΝ, Μ. Σακέλλη

Με το βραβείο «Greek Shipping Newsmaker of the Year», στα φετινά βραβεία Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2020 τιμήθηκε ο Μιχάλης Σακέλλης, πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ). Είναι η πρώτη φορά που η διαδικασία διεξάγεται μέσω διαδικτύου και μάλιστα η διάκριση έρχεται στα 100 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου.

Οι ίδιοι οι συντάκτες της Lloyd’s List αποφάσισαν να απονέμουν στον κ. Σακέλλη, αναγνωρίζοντας τον κεντρικό ρόλο που διαδραμάτισε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 στις προσπάθειες να κρατηθεί η ελληνική ακτοπλοΐα ζωντανή παρά το πλήγμα που εδέχθη από την πανδημία Covid-19.

Αφού ευχαρίστησε τη Lloyd’s List για το βραβείο που του απονεμήθηκε, ο κ. Σακέλλης τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και μία πολύ σημαντική στιγμή της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής μου ζωής. Ο ΣΕΕΝ, του οποίου έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος, κατάφερε κατά τη διάρκεια του 2020 να προσφέρει εξαιρετικά χρήσιμες υπηρεσίες και να αντιμετωπίσει την κρίση λόγω της πανδημίας, παρά τα σοβαρά προβλήματα που έπρεπε να αντιπαρέλθει».

Ο πρόεδρος του ΣΕΕΝ επεσήμανε ακόμη πως «καταφέραμε να αναδείξουμε τη σημασία των ακτοπλοϊκών μας υπηρεσιών, όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για την προστασία των εθνικών αλλά και ευρωπαϊκών μας συμφερόντων, ενώ είναι η πρώτη φορά που ο κλάδος μας εντάσσεται σε διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα».
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου