Τοπικές Ειδήσεις

Πρόβλημα στο data center της ΗΔΙΚΑ – Επηρεάστηκε το νοσοκομείο της Καρπάθου

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε σήμερα, 8 Νοεμβρίου, στις 9:30 π.μ., στην υποδομή του data center της ΗΔΙΚΑ Α.Ε., το οποίο εξυπηρετεί το Ενιαίο Πληροφοριακό Σύστημα Μονάδων Υγείας του ΕΣΥ επηρεάζοντας τα 14 νοσοκομεία που το χρησιμοποιούν.

Η ΗΔΙΚΑ Α.Ε και η ανάδοχος εταιρία ξεκίνησαν άμεσα τις εργασίες αποκατάστασης της βλάβης, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορεί το πληροφοριακό σύστημα να είναι διαθέσιμο στους χρήστες των εν λόγω νοσοκομείων για την εξυπηρέτηση των επιχειρησιακών τους λειτουργιών.

Τα νοσοκομεία που επηρεάστηκαν είναι: Ευαγγελισμός, Λαϊκό, ΚΑΤ, Γεννηματάς, Ογκολογικό Αγ. Σάββας, Ογκολογικό Αγ. Ανάργυροι, Παίδων Αγ. Σοφία, Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Παίδων Πεντέλης, Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμινγκ, Πανεπιστημιακό Ρίο, Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων , ΓΝ Καρπάθου.

Πηγή: news247.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.