Ειδήσεις

Μ. Κόνσολας: Ξεκινά η αποκατάσταση της δικαστικής αίθουσας- αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Χ. Αθανασίου, και τον Πρόεδρο της ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική είχε σήμερα συνάντηση ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Κόνσολας.
Τέθηκε το ζήτημα της άμεσης επισκευής της αίθουσας στο Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου, που είχε καταστραφεί από πυρκαγιά.
Αποφασίστηκε τη Δευτέρα να ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης προκειμένου σύντομα να δοθεί σε χρήση και να αποσυμφορήσει τη λειτουργία των δικαστηρίων.
Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της αξιοποίησης του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου, που αποτέλεσε πρόταση και πρωτοβουλία του κ. Κόνσολα προς τα συναρμόδια Υπουργεία.
Υπάρχει ήδη πρόοδος προς αυτή την κατεύθυνση και εντός της εβδομάδας θα υπάρχει νέα συνάντηση ανάμεσα στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας για να οριστικοποιηθούν οι δράσεις, τα έργα αλλά και οι υπηρεσίες που θα μετεγκατασταθούν.
Ο Μάνος Κόνσολας έθεσε, επίσης, και το θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης στα Δωδεκάνησα, επισημαίνοντας ότι μπορούν να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν μέσα από τη δεξαμενή της κινητικότητας αλλά και από μετατάξεις. –

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου