Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η κλήρωση των 10 ομίλων του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η πρώτη σέντρα της σεζόν θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου και το… φινάλε του πρωταθλήματος στις 18 Απριλίου 2021. Ο λόγος που η Γ’ Εθνική καθυστερεί να ξεκινήσει έχει να κάνει με το γεγονός πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για την Super League 2 και την Football League μετά και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και πιθανότατα και από την πίεση των ομάδων να υπάρχει έστω το 20% του κόσμου στα γήπεδα.
Αυτό σημαίνει πως έως και τις αρχές Οκτωβρίου θα τακτοποιηθεί και η προκήρυξη του πρωταθλήματος που παραμένει σε εκκρεμότητα μέχρι να λυθεί το θέμα με τις παραπάνω κατηγορίες.
Κατά την διαδικασία της κλήρωσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων Παναγιώτης Δημητρίου τόνισε πως η ΕΠΟ προσπαθεί για να έχουν κόσμο τα γήπεδα στην Γ’ Εθνική. Θυμίζουμε πως ήδη διέρρευσε κυβερνητικό πλάνο για φιλάθλους από την 3η αγωνιστική της Super League 1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 1ος , ο 2ος και ο όμιλος της Κρήτης θα έχουν εμβόλιμες αγωνιστικές που θα γίνουν σε τέσσερις Τετάρτες. Ειδικότερα στις 21/10, 18/11, 16/12 και 7/1.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ