Την Τρίτη ο Διαγόρας ανακοίνωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Ροδιακού, η οποία θα λειτουργεί ως θυγατρική του «γηραιού».
Με νέα ανακοίνωση, ο Διαγόρας ενημέρωσε ότι την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 18:00 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για τους ποδοσφαιριστές του Ροδιακού, έτσι ώστε να ενημερωθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ταυτόχρονα γνωστοποίησε ότι η διοικούσα επιτροπή θα είναι τετραμελής και όχι τριμελής, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, καθώς τους Μιχάλη Κρίγκο (πρόεδρο), Γιώργο Τυπάλδο και Γιώργο Παρδαλό θα πλαισιώσει και ο Παναγιώτης Κοντοζαμάνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Οι ποδοσφαιριστές του Ροδιακού παρακαλούνται να βρίσκονται στα γραφεία του συλλόγου, την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 στις 6:00μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Από τον Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνεται ότι η Διοικούσα Επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για το ΄΄φυτώριο΄΄ του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Ροδιακό, δεν θα είναι τριμελής, αλλά τετραμελής, αφού στους Μιχάλη Κρίγκο (πρόεδρο), Γιώργο Τυπάλδο, Γιώργο Παρδαλό, προστέθηκε ο Παναγιώτης Κοντοζαμάνης».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ