Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νοτίων Δωδεκανήσων

Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών εκλογών στα Δωδεκάνησα δικαίωσε τις προσπάθειές και τον αγώνα μας καταφέρνοντας να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση στον νομό και να ενισχύσουμε τα ποσοστά της δημοκρατικής παράταξης.

Σε αυτό το ταξίδι, επόμενος μεγάλος σταθμός μας στην ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ, είναι οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου κι εκεί όλοι μαζί θα δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για την προοδευτική αλλαγή του τόπου μας. Και σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος αλλά και όλους τους προοδευτικούς πολίτες να δώσουμε την μάχη μαζί για την Αλλαγή, την Πρόοδο, την Ανάπτυξη, την Ελπίδα.

Ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης έχει επανειλημμένως τονίσει πως στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση που θα λειτουργεί προς όφελος των πολιτών. Τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές, έδειξαν αυξητική τάση στις νέες γενιές. Το κόμμα μας, μπορεί και πρέπει να ξαναγίνει το κόμμα των νέων και εκεί θα πρέπει να επενδύσουμε.

Με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει ισχυρή δυναμική, αυτή θα πρέπει να αποτυπωθεί, μετά από την επιτυχία των εθνικών εκλογών, και στις επιλογές για τα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ σε Δήμους και Περιφέρειες θα πρέπει να υπηρετούν το προφίλ του κόμματος. Θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν την ανανέωση, την νέα εποχή και τη δυναμική της παράταξής μας. Τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση τον έχει δείξει η κοινωνία.

Όπως είπε ο πρόεδρός μας, ζητούμε μια ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι ένα πελατειακό κράτος όπως αυτό που έχει διαμορφωθεί στα νησιά μας που ελέγχονται πλήρως και είναι άμεσα εξαρτημένα από τη ΝΔ.

Δικός μας στόχος είναι να ανοίξουμε τον δρόμο για την ανάδειξη της σύγχρονης κεντροαριστεράς ως την πραγματική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης και στο τοπικό επίπεδο. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει ο προνομιακός χώρος έκφρασης των στελεχών του Κινήματος και τα Δωδεκάνησα είναι μια περιοχή που διαθέτουν, όπως αποδείχθηκε, εκατοντάδες ενεργά στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Η δημοκρατική παράταξη, μεγαλώνει, ανανεώνεται και προχωρά. Και όπως είπε ο πρόεδρός μας, Νίκος Ανδρουλάκης, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Ξεκινάει το νέο ταξίδι για μια ισχυρή Ελλάδα, την Ελλάδα της αξιοπρέπειας.

 

Ρόδος, 8 Ιουλίου 2023 Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Νοτίων Δωδ/σων

Νίκος Μουτσάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου