ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεκαεννιάχρονος ήταν φυλακισμένος στο δωμάτιό του για δύο χρόνια

Από: 1 λεπτό ανάγνωση
10

Ένας νεαρός από τη Βρετανία ανακαλύφθηκε στην Ισπανία όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν φυλακισμένος στο δωμάτιό του για δύο χρόνια.

Ο 19χρονος βρέθηκε στο σπίτι με μπάρες στα παράθυρα, να ζυγίζει μόλις 38 κιλά ενώ η αστυνομία τον μετέφερε άμεσα σε ασφαλές μέρος τυλιγμένο με μια κουβέρτα. Οι αξιωματικοί ανέφεραν ότι έπασχε από υποσιτισμό και ο πατέρας του κατηγορείται για παράνομη κράτηση και κακομεταχείριση μέσα στην οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.