ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πινελιές» ποιότητας με Πάττα και Αλιάι ο Ακουσίλαος

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Ακουσίλαος-Πάττας
Μέγεθος γραμμάτων

Δύο από τους πλέον ποιο­τι­κούς πο­δο­σφαι­ρι­στές του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού του κα­τά­φε­ρε να δια­τη­ρή­σει στις τά­ξεις του ο Ακου­σί­λα­ος.

Αιχμή του δό­ρα­τος της επι­θε­τι­κής γραμ­μής της ομά­δας του Μι­χά­λη Βι­τζη­λαί­ου θα είναι ξανά ο Τη­λέ­μα­χος Πάτ­τας, ενώ κά­τοι­κος Φανών πα­ρα­μέ­νει και ο με­σο­ε­πι­θε­τι­κός Ντού­τσε Αλιάι, πα­ρό­τι αρ­χι­κά οι επαγ­γελ­μα­τι­κές του υπο­χρε­ώ­σεις προ­μή­νυαν απο­χώ­ρη­ση. Η ανα­κοί­νω­ση της διοί­κη­σης:

«Ο σύλ­λο­γός μας είναι στην πολύ ευ­χά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει ότι ο πο­λύ­πει­ρος επι­θε­τι­κός Τη­λέ­μα­χος Πάτ­τας, θα συ­νε­χί­σει και την επό­με­νη αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο να φο­ρά­ει τα χρώ­μα­τα της ομά­δας μας.

Επί­σης, το θέμα που προ­έ­κυ­ψε με τις επαγ­γελ­μα­τι­κές υπο­χρε­ώ­σεις με τον πο­δο­σφαι­ρι­στή μας Ντού­τσε Αλιάι ξε­πε­ρά­στη­κε και έτσι και αυτός με τη σειρά του θα πα­ρα­μεί­νει και του χρό­νου στην ομάδα μας. Τους ευ­χα­ρι­στού­με για τη στή­ρι­ξη του νέου πλά­νου του συλ­λό­γου μας και τους ευ­χό­μα­στε ό, τι κα­λύ­τε­ρο».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.