Αθλητικά

Έτοιμοι για γενναίο «λίφτινγκ» στο γήπεδο της Τήλου

Μία σειρά σημαντικών παρεμβάσεων, συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα στο γήπεδο της Τήλου, ενώ στα πλάνα βρίσκεται και η αντικατάσταση του υφιστάμενου συνθετικού τάπητα με καινούργιο, τελευταίας γενιάς.
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιγράφονται από τον Δήμο του νησιού:
«Δημοπρατήθηκε το έργο για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τήλου αξίας 100.000,00€ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στα αποδυτήρια των αθλητών, στις κερκίδες των φιλάθλων, στην περίφραξη, θα πραγματοποιηθεί συντήρηση των πυλώνων φωτισμού καθώς και προμήθεια κάδων απορριμμάτων για τις ανάγκες των εγκαταστάσεων.
Ο προγραμματισμός έργων της δημοτικής αρχής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και συγκεκριμένα για το ποδοσφαιρικό γήπεδο έχει κατατεθεί πρόταση και για την αλλαγή του χλοοτάπητα.
Με σκληρή δουλειά και συντονισμό ο Δήμος Τήλου θα πετύχει τον στόχο του ώστε οι αθλητές της Τήλου μας να αθλούνται σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.
Προχωράμε, παρά τις δυσκολίες, σε εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του τόπου μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου