ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31χρονη επίτοκος μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νοσοκομείο

Αε­ρο­σκά­φος C-130 της Πο­λε­μι­κής Αε­ρο­πο­ρί­ας εκλή­θη απόψε από το ΕΚΑΒ να πα­ρα­λά­βει από νησιά του Αι­γαί­ου και να με­τα­φέ­ρει στην Αθήνα 4 άτομα που έχρη­ζαν νο­σο­κο­μεια­κής πε­ρί­θαλ­ψης.

Αρ­χι­κά το C-130 με­τέ­βη στη Ρόδο απ’ όπου πα­ρέ­λα­βε 31χρονη επί­το­κο. Στη συ­νέ­χεια προ­σγειώ­θη­κε στη Σα­ντο­ρί­νη και ακο­λού­θως στη Μύ­κο­νο απ’ όπου πα­ρέ­λα­βε 3 τραυ­μα­τί­ες με κα­τάγ­μα­τα και επέ­στρε­ψε στην Ελευ­σί­να στις 22:05 μ.μ..

Εξάλ­λου χθες ελι­κό­πτε­ρο Bell-212 της Πο­λε­μι­κής Αε­ρο­πο­ρί­ας με­τέ­φε­ρε από την Τήνο στην Ελευ­σί­να έναν 6χρονο με κρίση επι­λη­ψί­ας.

newsbomb.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.