Τοπικές Ειδήσεις

Αυτοψία στον καταυλισμό των Ρομά από τον Δήμο Ρόδου

Μετά από παραίνεση του Δημάρχου Ρόδου κου Αντώνη Β. Καμπουράκη ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη Κ.Ε.Π και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προέβη σε αυτοψία στον καταυλισμό των Ρομά στις 6 Απριλίου 2021 λόγω πυρκαγιάς. Σε συνεννόηση με την αντιδήμαρχο Επιχειρησιακής Λειτουργίας & Καθημερινότητας του Πολίτη κα Κιαχαγιά Τσαμπίκα, βαρύ όχημα του δήμου συνέδραμε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς βοηθώντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και συγκέντρωσε ότι απέμεινε από την φωτιά ώστε να γίνει η συλλογή τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αντιδήμαρχο Επιχειρησιακής Λειτουργίας & Καθημερινότητας του Πολίτη κα Κιαχαγιά Τσαμπίκα για την άμεση παρέμβαση της. Η δημοτική αρχή με της οδηγίες του δημάρχου μας κου Αντώνη Β. Καμπουράκη συνεργάζεται και προσπαθεί να λύσει χρόνια προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Ιωάννης Καμπούρης

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη Κ.Ε.Π

και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου