Ειδήσεις

Δωρεάν online οικουμενικό σχολείο

Μια πρωτοποριακή προσέγγιση της διδακτικής διαδικασίας παρουσιάζει το πρώτο δωρεάν On Line Οικουμενικό Σχολείο «Αθηνά», που προσφέρει σε χιλιάδες μαθητές, γονείς και δασκάλους τα μοναδικά οφέλη της διαδικτυακής εκπαίδευσης, παρέχοντας ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα του Δημοτικού Σχολείου με παραδόσεις μέσα από σύντομα βίντεο.

Το εκπαιδευτικό κέντρο ΑΡΝΟΣ διοργανώνει στις 7 και 8 Μαρτίου διημερίδα με θέμα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη» που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα – Λιναρδάτου (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι), υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας.
Oπως τόνισε ο διευθυντής του Οικουμενικού Σχολείου Αθηνών Ιωάννης Κρόκος, το ενδιαφέρον των μαθητών είναι τεράστιο, καθώς σε καθημερινή βάση οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα www.arnos.gr προκειμένου να παρακολουθήσουν τις στοχευμένες παραδόσεις που γίνονται για τα βασικά μαθήματα του δημοτικού, δηλαδή τα Μαθηματικά, τη Γλώσσα, την Ιστορία, τα Φυσικά κ.ά. ξεπερνούν τις 15.000.

Εθνος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου