Τοπικές Ειδήσεις

Το ΕΚΡ καταδικάζει τις συλλήψεις απεργών του ΟΤΕ

Το Ε.Κ.Ρ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις συλλήψεις εργαζομένων του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη. Η ενέργεια αυτή έγινε με εντολή της Διοίκησης του ΟΤΕ, προκειμένου να σπάσει το ηθικό των απεργών και να υπονομεύσει τον αγώνα τους.

Η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό. Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ δίνουν σήμερα έναν αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας. Γι’ αυτό έχουν στο πλευρό τους όλους τους εργαζόμενους και την κοινωνία. Η τρομοκρατία, οι απολύσεις και οι ψευδείς μηνύσεις θα βρουν απέναντί τους ενωμένο το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας.

Καλούμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ, αντί να τρομοκρατεί και να μηνύει τους εργαζόμενούς της, να προχωρήσει άμεσα σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να υπογραφεί Σ.Σ.Ε, που να εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και προστασίας της απασχόλησης σε όλο τον Όμιλο.

Το Ε.Κ.Ρ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα των εργαζομένων στον Όμιλο του ΟΤΕ και καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, εξαιτίας της ολόπλευρης στήριξης που δίνει με την πολιτική της, στην εργοδοτική ασυδοσία.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου