Τοπικές Ειδήσεις

Διεθνής Διαγωνισμός Αγγλικών «Kangaroo Global Linguistics»

Ο Διαγωνισμός Kangaroo Global Linguistics είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος διαγωνισμός παγκοσμίως και σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στη διασκεδαστική αυτή εμπειρία και να γίνετε μέλος της διεθνούς κοινότητας του KGL. Ο διαγωνισμός KGL διοργανώνεται από το International Testing Authority και το Institute for the Development of Educational Assessment και δεν έχει περιορισμούς στη συμμετοχή και όλοι οι μαθητές ηλικίας 8 έως 18 ετών που μαθαίνουν την αγγλική γλώσσα σαν ξένη γλώσσα μπορούν να συμμετάσχουν.

Γιατί είναι δημοφιλές το KGL;

· Το KGL παρακινεί τους μαθητές μέσω ενός ωφέλιμου διασκεδαστικού διαγωνισμού.

· Τα τεστ του KGL έχουν δημιουργηθεί με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

· Διεξάγεται σε επίπεδα Pre A1 έως C1 και είναι συνδεδεμένος με το CEFR.

· Δίνονται βραβεία για τους 3 πρώτους νικητές σε κάθε επίπεδο.

· Προετοιμάζει τους μαθητές για μελλοντικές εξετάσεις στα αγγλικά.

· Υποστηρίζει φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ένα ποσοστό της συμμετοχής δίδεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς.

Ο διαγωνισμός “Kangaroo Global Linguistics”, θα λάβει χώρα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 14:00 στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Για τη συμμετοχή ΔΕΝ απαιτείται κάποια επιπλέον προετοιμασία. Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού έχουν τη μορφή πολλαπλών επιλογών και όλη η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 60 λεπτά.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που λαμβάνουν μέρος στο διεθνή διαγωνισμό Kangaroo Global Linguistics λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Το κόστος για κάθε ενδιαφερόμενο είναι 17 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (9 π.μ. – 8 μ.μ.) από Πέμπτη 9/1/2020 έως Δευτέρα 13/1/2020.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου