Τα σχόλια που έκαναν συνάδελφοί του βουλευτές για την «μετακίνησή» του στη Ν.Δ έκαναν έξαλλο τον Βασίλη Οικονόμου. Ο οποίος αντεπιτέθηκε μέσω twitter στους Ν.Τσούκαλη, Οδ.Κωνσταντινόπουλο και Θ. Μαργαρίτη χωρίς να κρατήσει κανέναν τύπο και κανένα πρόσχημα.

Εκτός ορίων βρίσκεται πλέον η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών με αφορμή τις πρόσφατες «μεταγραφές» της Άντζελας Γκερέκου και του Βασίλη Οικονόμου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά τις δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος έκανε λόγο για «ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη» αναφερόμενος στην απόφαση της Άντζελας Γκερέκου να κατέλθει στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, τη σκυτάλη των δηκτικών σχολίων πήρε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ο. Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας σε ρ/φ σταθμό, ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι είναι ηθικά και πολιτικά απαράδεκτο η ΝΔ να «μαζεύει ό,τι βρίσκεται γύρω χωρίς καμία αρχή και να εξαγοράζει -χωρίς εισαγωγικά ή εντός εισαγωγικών- πρόσωπα με μία θέση σε ψηφοδέλτιο»

Και πρόσθεσε, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον κ. Οικονόμου, για τον οποίο οι φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται να καταλάβει μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ:

«Δηλαδή να σας πω κάτι: όταν παίρνεις έναν υποψήφιο και του τάζεις μια έδρα στο Επικρατείας, η ΝΔ δεν έλεγε ότι ήταν εξαγορά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε βουλευτές;»

Οικονόμου: Η υπουργάρα μας εμφανίστηκε

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Οικονόμου ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter ανέφερε:

«Βρε βρε και ο Κωνσταντινόπουλος, η υπουργάρα μας εμφανίστηκε…ή έχεις καιρό να κοιταχτείς στον καθρέφτη σου ή τον κοιτάς ανάποδα..»

«Ξεκατίνιασμα» Οικονόμου με πρώην συντρόφους του

Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης είχε εκφραστεί και εκείνος δηκτικά για τις μετακινήσεις των δύο βουλευτών αναφέροντας σε «τιτίβισμά» του τα εξής: «Alert!!!: Άγγελα Γκερέκου και Βασίλης Οικονόμου υποψήφιοι με ΝΔ. Όταν η πολιτική μετατρέπεται σε επάγγελμα με φληναφήματα περί σωτηρίας της χώρας».

H αντίδραση του κ. Οικονόμου στον πρώην σύντροφό του ήταν άμεση και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους:

«Να και ο φίλος ο Τσούκαλης! Όταν παρακαλάμε πίσω από τις πόρτες ενίοτε γινόμαστε και λέοντες της πολιτικής και της ηθικής…Και εις αύριον τα σπουδαία!», δήλωσε μέσα από τo twitter.

Επίθεση όμως εξαπέλυσε ο κ. Οικονόμου και εναντίον του Θ. Μαργαρίτη με αφορμή δηλώσεις του πρώτου για τη μετακίνηση του δεύτερου στην ΝΔ.

Ο κ. Μαργαρίτης κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό του ότι κάνει τα πάντα «για την εδρούλα» και καταλήγοντας με τη λέξη «ΝΤΡΟΠΗ!»

Από τη μεριά του ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Μιλάει και ο Μαργαρίτης, αιώνιος πολιτευτής (ελέω Κουβέλη) που στην απόσταση Συγγρού-Κουμουνδούρου έκανε παγκόσμιο ρεκόρ τρεχάλας!!»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ