Το γενικό lockdown που ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την Κυβέρνηση για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και οι δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά ότι η ποδοσφαιρική δραστηριότητα επιτρέπεται μόνο για το πρωτάθλημα της Super League 1, δρομολόγησε εξελίξεις στο προπονητικό πρόγραμμα του Α.Σ. Ρόδος.
Οι άνθρωποι των «ελαφιών» αποφάσισαν, θέλοντας και μη, να αναστείλουν τις προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ έως και τις 30 Νοεμβρίου που διαρκεί το lockdown, ευελπιστώντας ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση για να επιστρέψουν στις προπονήσεις τους.
Φυσικά κανένας δεν γνωρίζει, αν και πότε θα ξεκινήσει πλέον το πολύπαθο πρωτάθλημα της Football League.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» της πόλης μας θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, προκειμένου να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους στην διάρκεια της καραντίνας, ωστόσο, σε όλους τους αθλητές έχει δοθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση.
Η τελευταία προπόνηση για τα «ελάφια» έγινε το πρωί της Παρασκευής στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Κώστα Βελιτζέλο να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ