Η απόφαση της κυβέρνησης για γενικό lockdown στην χώρα μας και η αναστολή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας, εκτός του πρωταθλήματος της Super League 1, όπως ήταν αναμενόμενο επηρέασε το πρόγραμμα των προπονήσεων του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Οι άνθρωποι των «τοξοβόλων», ο προπονητής Βαγγέλης Χαντές και οι συνεργάτες του, χωρίς να έχουν κι άλλη επιλογή, αποφάσισαν την Παρασκευή να ολοκληρωθούν οι ομαδικές προπονήσεις.
Η προπόνηση της Παρασκευής, διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.
Από το Σάββατο οι «ερυθροκίτρινοι» θα βρίσκονται σε καθεστώς lockdown, με το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου να δίνει στους ποδοσφαιριστές ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, προκειμένου να συνεχίσουν την άσκηση στην περίοδο της καραντίνας, έτσι ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση.
Η επιστροφή των «τοξοβόλων» στις ομαδικές προπονήσεις αναμένεται μετά τις 30 Νοεμβρίου που εκπνέει το lockdown, με την προϋπόθεση ότι θα έχει αποφασιστεί το πότε και αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ