Αθλητικά

Ξεκινούν προπονήσεις οι “επίλεκτοι”

Η προγραμματισμένη συνάντηση των σωματείων με την Επιτροπή Ανάπτυξης της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στα γραφεία της επιτροπής.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι προπονητές από τα Σωματεία Γ.Σ Διαγόρας (Πάνος Δικαστόπουλος) Α.Ε.Σ Κλεάνθης  (Λοίζος Παπακωνσταντίνου και Νίκος Πότσου) Ροδίων Άθλησις (Νίκος Μακρής και Κυριάκος Μαυράκης) και Ρ.Σ.Φ.Π Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς). Την Επιτροπή Ανάπτυξης εκπροσώπησαν τα μέλη της κ. Αναστασία Καρπαθάκη και Μανώλης Χατζημανώλης.

Μετά από διεξοδική συζήτηση και αναλυτική κατάθεση των προτάσεων των σωματείων, αποφασίστηκε η έναρξη προπονήσεων επίλεκτων αθλητών και αθλητριών που έχουν γεννηθεί το 2000 και μετά.

Ο χρόνος διεξαγωγής αυτών ορίστηκε να είναι μέσα στο μήνα Νοέμβριο και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τις κλήσεις των αθλητών και αθλητριών θα κάνει ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Νίκος Τσιντομηνάς και θα ανακοινωθούν τα ονόματα τις αμέσως επόμενες ημέρες καθώς και λεπτομέρειες προπονήσεων ωρών και γηπέδου.

Ακολούθως έγινε συζήτηση για το πρόγραμμα που εδώ και 4 χρονιά είναι σε εξέλιξη με την συνεργασία Υπουργείου Παιδείας και ΕΟΠΕ  ( ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ ).

Η εφαρμογή του προγράμματος έχει ως στόχο να φέρει στο χώρο του βόλεϊ παιδιά των Δημοτικών Σχολείων  και την υλοποίηση του προγράμματος έχουν αναλάβει οι προπονητές των ακαδημιών των κατά τόπους Σωματείων.

Οι προπονητές σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων θα παρουσιάσουν το άθλημα του βόλεϊ μέσα στα σχολεία σε ώρες και μέρες που τα παιδιά κάνουν τα μαθήματα τους . Κοινός στόχος όλων είναι η καλλιέργεια θετικών εντυπώσεων για το βόλεϊ και η παρότρυνση για ενασχόληση με αυτό.

Αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης του εφηβικού

Η Επιτροπή πρωταθλημάτων, μετά την αλλαγή της ημερομηνίας λήξης του εφηβικού πρωταθλήματος από την ΕΟΠΕ, όρισε ως νέα ημερομηνία έναρξης των αγώνων του συγκεκριμένου πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 15-16 Νοεμβρίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου