ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκικών προκλήσεων συνέχεια: Εννέα παραβιάσεις στο Αιγαίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρκικά αεροπλάνα

Συνε­χί­στη­καν και την Παρα­σκευή οι πτήσεις των τουρ­κι­κών αερο­σκα­φών εντός του ελλη­νι­κού ενα­έ­ριου χώρου.

Οκτώ μαχη­τικά F-16, ένα κατα­σκο­πευ­τικό και ένα ελι­κό­πτερο παρα­βί­α­σαν σε εννιά περι­πτώ­σεις τον ελλη­νικό εναέριο χώρο, ενώ κατα­γρά­φη­καν και άλλες οκτώ παρα­βά­σεις του FIR Αθηνών.

Τα οκτώ τουρ­κικά μαχη­τικά (τα τέσσερα οπλι­σμένα) πέταξαν σε δύο συν­δυα­σμούς των τεσ­σά­ρων πάνω από περιο­χές του βορειο­α­να­το­λι­κού, κεντρι­κού και νοτιο­α­να­το­λι­κού Αιγαίου.

Μεμο­νω­μέ­νες πτήσεις πραγ­μα­το­ποί­η­σαν ένα κατα­σκο­πευ­τικό τύπου CN-235 και ένα ελι­κό­πτερο.

Τα τουρ­κικά αερο­σκάφη ανα­γνω­ρί­στη­καν και ανα­χαι­τί­στη­καν σύμφωνα με τους διε­θνείς κανόνες.

iefimerida.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.