Την συμφωνία του με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Σταματία Κούρου, η οποία αναλαμβάνει ειδική σύμβουλος σε θέματα προπόνησης της Ακαδημίας, ανακοίνωσε ο Ροδήλιος.
Αναλυτικά:
«Ο Ροδήλιος ανέβασε τον πήχη και η διοίκηση τον ενισχύει.
Η Αθλητική Ακαδημία κάθε χρόνο σημειώνει τεράστια αύξηση στον αριθμό των νεαρών αθλητών της και αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και στην υπεύθυνη του τμήματος Δήμητρα Πατάπη, η οποία καταθέτει καθημερινά και τη ψυχή της για την ανάπτυξη των υποδομών της Ακαδημίας. Για όλους αυτούς τους λόγους ο Ομιλός μας ανακοινώνει την συνεργασία του με την Σταματία Κούρου πρωταθλήτρια Ελλάδος, ως ειδική σύμβουλος σε θέματα προπόνησης.
Η Σταματία Κούρου είναι ‘’παιδί’’ του Ροδήλιου. Ξεκίνησε την ποδηλασία αγωνιστικά, μέσα απ’ τον Ροδήλιο. Ο Ροδήλιος με τη σειρά του ‘’αγκαλιάζει’’ τα ‘’παιδιά’’ του και αξιοποιεί την καλή διάθεση αυτών σε επικείμενη αποδοτική συνεργασία για το όφελος και των δύο. Ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα προπόνησης θα μεταδώσει τις γνώσεις απ’ την πολυετή εμπειρία της στους αθλητές των Ακαδημιών του Ομίλου μας. Αυτό θα συντελέσει στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και των επιδόσεων των αθλητών μας.
Εμείς στον Ροδήλιο επενδύουμε στην ψυχή, την καρδιά και την αγάπη της Σταματίας για την ποδηλασία και είμαστε σίγουροι ότι μόνο θετικά θα προκύψουν με την συνεργασία μας και θέλω να την ευχαριστήσω για την αποδοχή της πρότασης μας.
Οι τεχνικοί της ομάδας είναι όλοι άνθρωποι της αγωνιστικής ποδηλασίας με εξαιρετικές περγαμηνές:
1. Κωνσταντίνος Πανταζής
2. Αναστάσιος Μανουκιαν
3. Δήμητρα Πατάπη
4. Σταματία Κούρου»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ