Αθλητικά

Παναγιώτης Διακοφώτης: «Τα συμπεράσματα δικά σας»

Από την στιγμή που καταρτίστηκαν οι όμιλοι για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας οι ομάδες της Αχαΐας και της Ηλείας που τοποθετήθηκαν μαζί με αυτές της Δωδεκανήσου και της Ανατολικής Αττικής, αλλά και αυτές της Μεσσηνίας αντέδρασαν, βάλλοντας κατά του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, ενώ παράλληλα εκθείασαν την στάση του κ. Ψαρόπουλου να παραιτηθεί από την θέση του.
Το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ένωσής μας Παναγιώτη Διακοφώτης έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Ανήρτησε στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τρεις φωτογραφίες με τις προτάσεις του κ. Ψαρόπουλου.
Συγκεκριμένα, η πρώτη πρόταση του κ. Ψαρόπουλου ήταν να καταρτιστεί όμιλος με τις ομάδες από τις ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Ηλείας, Αχαΐας, Αρκαδίας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.
Η δεύτερη, με τις ομάδες των ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Αθηνών, Βοιωτίας, Ηλείας και Κορίνθου και η τρίτη πρόταση με τις ομάδες των ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Εύβοιας, Ανατολικής Αττικής, Βοιωτίας και Λέσβου.
Ο Παναγιώτης Διακοφώτης συνόδευσε τις φωτογραφίες με την ακόλουθη δήλωση:
«Για να μην θεωρηθεί από κάποιους ότι η σιωπή μου είναι αδυναμία βλέπετε τις 3 προτάσεις του κ. Ψαρόπουλου με γεωγραφικά κριτήρια.
Τα συμπεράσματα δικά σας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου