ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διακοπή Υδροδότησης στη Τοπική Κοινότητα Θεολόγου λόγω Έκτακτης Βλάβης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΕΡΟ

Η ΔΕΥΑΡ ενη­με­ρώ­νει τους κατοί­κους της Τοπικής Κοι­νό­τη­τας Θεο­λό­γου ότι σήμερα, Πέμπτη 7 Αυγού­στου 2025, θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί διακοπή υδρο­δό­τη­σης από τις 10:00 έως τις 12:00, λόγω έκτα­κτης βλάβης στο δίκτυο ύδρευ­σης.

Τα συνερ­γεία της ΔΕΥΑΡ βρί­σκο­νται ήδη στο σημείο και εργά­ζο­νται εντα­τικά για την άμεση απο­κα­τά­σταση της βλάβης και την επα­να­φορά της ομαλής υδρο­δό­τη­σης το συντο­μό­τερο δυνατό.

Ζητούμε την κατα­νό­ηση των κατοί­κων για την προ­σω­ρινή αυτή ταλαι­πω­ρία και δια­βε­βαιώ­νουμε ότι κατα­βά­λε­ται κάθε δυνατή προ­σπά­θεια για την ταχύ­τερη επίλυση του προ­βλή­μα­τος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.