Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη: «Φτιάχνουμε ένα επιτελικό κράτος, το οποίο θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πολιτών”

Η αφετηρία για μια καλύτερη Ελλάδα. Άλλη μια δέσμευση μας που γίνεται πράξη.

«Η δημιουργία ενός κράτους αποτελεσματικού, ενός κράτους λειτουργικού, με σαφείς αρμοδιότητες, ενός κράτους το οποίο θα παρακολουθεί και θα μετρά τα αποτελέσματα των πολιτικών του αποτελούσε βασική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές. Αυτό το κράτος προωθεί η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός ο κ. Γεραπετρίτης», τόνισε η Μίκα Ιατρίδη στην ομιλία της στη Βουλή για το Επιτελικό Κράτος.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο από το να εφαρμόζει αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά. Στις αντιδράσεις των βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η Μίκα Ιατρίδη απάντησε ότι είναι λογικό «η σύγκριση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα είχε υποσχεθεί πριν τις εκλογές και άλλα έκανε κατά τη θητεία του ως κυβέρνηση, να είναι χαοτική και να προκαλεί τη συγκεκριμένη αμηχανία στους συναδέλφους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε ότι «το παρόν νομοσχέδιο δημιουργεί ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και αποδοτικό επιτελικό κράτος, δημιουργεί ένα κράτος το οποίο λειτουργεί σε συνθήκες διαφάνειας, ελέγχου και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων των εφαρμοζόμενων πολιτικών, δημιουργεί ένα κράτος στην υπηρεσία των πολιτών, με σεβασμό στα χρήματα τους, δημιουργεί ένα κράτος το οποίο δείχνει εμπιστοσύνη στους δημοσίους υπαλλήλους και προχωρά στην εξασφάλιση της συνέχειας της δημόσιας διοίκησης, μακριά από την εναλλαγή των κομμάτων στην κυβέρνηση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου