Αθλητικά

Ατρόμητος: Επιμένει αναπτυξιακά, εμπιστεύεται Κουμέντο

Πιστός στην αναπτυξιακή φιλοσοφία του, η οποία έχει στο επίκεντρό της την αξιοποίηση των γηγενών ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα την καλλιέργεια του αθλήματος από τις μικρές ηλικίες, παραμένει ο Ατρόμητος Διμυλιάς.
Προπονητής της ανδρικής ομάδας παραμένει ο Γιάννης Κουμέντος, ο οποίος είχε διαδεχθεί κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας τον Γιώργο Μυλωνά, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του πρώτου, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή των περισσότερων εκ των ποδοσφαιριστών του κορμού.
Όπως έλεγε χθες ο πρόεδρος του σωματείου Στέργος Σαρικάς, η προσέγγιση παραμένει αμιγώς ερασιτεχνική, με στόχο ο Ατρόμητος να δώσει διέξοδο στα παιδιά της κοινότητας, προσθέτοντας πως η επαναλειτουργία του ανακαινισμένου γηπέδου της Διμυλιάς, όχι μόνο επέτρεψε στην ανδρική ομάδα να απαλλαγεί από μία ταλαιπωρία ετών, αλλά και έδωσε στο σωματείο τη δυνατότητα να ιδρύσει ακαδημία που σήμερα αριθμεί περισσότερα από 25 αγόρια και κορίτσια και το κυριότερο, συσπείρωσε περαιτέρω την τοπική κοινωνία, η οποία στηρίζει τον Ατρόμητο περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συλλόγου, το επόμενο διάστημα θα είναι αφιερωμένο στην ξεκούραση, που οι πάντες έχουν απόλυτη ανάγκη, ενώ από τα μέσα Αυγούστου οι άνθρωποι του Ατρόμητου θα επανέλθουν δυναμικά, θέτοντας ως μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες την περαιτέρω αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της Διμυλιάς, εστιάζοντας σε πρώτη φάση στην αποπεράτωση του γυμναστηρίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου