Αθλητικά

Διαιτησία: Ικανοποίηση για την παρουσία των νέων

Σε καλύτερες μέρες προσβλέπουν οι άνθρωποι της δωδεκανησιακής διαιτησίας, αντλώντας αισιοδοξία από τα πρώτα δείγματα γραφής των νέων διαιτητών, που αναδείχθηκαν από την τελευταία σχολή της ΕΠΣΔ και του ΣΔΠΔ.
Το σημαντικό είναι πως οι περισσότεροι από τους συνολικά δεκαοκτώ απόφοιτούς της παρέμειναν ενεργοί στον χώρο, κατέγραψαν ήδη τις παρθενικές εμπειρίες τους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και τουρνουά και με την παρουσία τους ενίσχυσαν την εκτίμηση των παραγόντων της διαιτησίας, πως διαθέτουν την όρεξη και τις δυνατότητες να εξελιχθούν και να αποκτήσουν σύντομα την απαραίτητη υποδομή προκειμένου να συνδράμουν στις πιο απαιτητικές, ανδρικές διοργανώσεις.
Με δεδομένο πως αποχωρήσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν αναμένονται κι αν προκύψουν, θα είναι ελάχιστες και διαχειρίσιμες, η δύναμη των εν ενεργεία θα αυξηθεί, μετριάζοντας τον έντονο πονοκέφαλο που ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια τα μέλη της Ε.Δ. της Ένωσης.
Τα τελευταία διερευνούν τις δυνατότητες διοργάνωσης νέας σχολής των χειμώνα, την ίδια στιγμή που περιμένουν μέσα στο καλοκαίρι τα νέα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σχετικά με τη συγκρότηση των πινάκων των εθνικών κατηγοριών, με τη δυσάρεστη υποσημείωση πως ούτε φέτος θα έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου