Ατάκτως Ερριμμένα

Στα ερημονήσια

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τον κλάδο τον οποίο υποτίθεται θα έπρεπε να στηρίζει και να χαράσσει πολιτική, έγινε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Κώστας Λούλης, ο οποίος κληθείς να απαντήσει σε ερώτημα για το αν θα πάει διακοπές φέτος το καλοκαίρι, δήλωσε ότι θα προτιμήσει ένα ερημονήσι «τις διακοπές μου εκεί που τις έκανα εδώ και δεκαετίες ήταν στα ερημόνησα…Η παρέα μας εκεί είναι τα πουλιά και τα ψάρια, τα τζιτζίκια και τίποτ’ άλλο. Δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος να είμαστε σε ένα ξενοδοχείο να περιμένουμε ουρά στον μπουφέ και να κινδυνεύουμε… » (!)

Κι εμένα μ’ αρέσουν τα ερημονήσια και η παρέα μόνο των γλάρων, αλλά εγώ δεν είμαι Γενικός Γραμματέας Τουρισμού. Ο ένας χωρίζει την Ελλάδα σε ζώνες κινδύνου με σχεδόν όλα τα νησιά στην υψηλή, ο άλλος δηλώνει ότι δεν θα πάει διακοπές σε ξενοδοχείο να περιμένει στην ουρά για μπουφέ καθότι επικίνδυνο…  Επιτυχία τουρισμού εξασφαλισμένη. Φαντάσου να μην ήταν και «βαριά βιομηχανία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου