Όπως έγραψε η «δσπορ», οι άνθρωποι της Ρόδου επιθυμούσαν την παραμονή του Σάββα Ορφανίδη στην τεχνική τους ηγεσία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, γι’ αυτό και κατά την διάρκεια των αγώνων μπαράζ, είχαν συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους.
Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν εκ νέου, με τον έμπειρο τεχνικό να συμφωνεί στην επέκταση του συμβολαίου του και θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει τα «ελάφια» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας, γνωστοποίησαν την παραμονή του Σάββα Ορφανίδη στον πάγκο τους, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Μετά από συζήτηση και με απόλυτη σύμπνοια απόψεων, το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρόδος αποφάσισε να συνεχίσει με προπονητή τον Σάββα Ορφανίδη, είναι κάτι που το δικαιούται άλλωστε.
Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σάββα Ορφανίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας».
Μ. Ντουρουτλής: «Στόχος η άνοδος στην Football League»
Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας της Ρόδου, Μάκης Ντουρουτλής, μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα που ασχολείται με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Ντουρουτλή:
« Ολοκληρώσαμε επιτυχημένα την σεζόν και πλέον για τη νέα χρονιά σκοπός είναι η άνοδος στην Football League. Αυτό θα το αποδείξουμε στην πράξη με τις κινήσεις που θα κάνουμε στην μετεγγραφική περίοδο.
Άλλωστε η Γ’ Εθνική είναι μια κατηγορία ΄΄ μικρή΄΄ για να χωρέσει την Ρόδο. Μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικά χρόνια αρκετές ομάδες που αγωνίζονται σε αυτή την κατηγορία, συμμετείχαν στην Δ’ Εθνική».
Για το εάν τον προβληματίζουν τα αρκετά έξοδα που θα κάνει η ομάδα για μετακινήσεις, είπε:
«Υπάρχουν και αυτά τα ζητήματα στο ποδόσφαιρο. Η γεωγραφική μας θέση είναι τόσο περίεργη που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε σε αρκετά μέρη, όπως και οι αντίπαλοι που θα έρθουν στο νησί μας».
Για το ότι η Ρόδος θα αντιμετωπίσει την άλλη ομάδα του νησιού μας, τον ΓΑΣ Ιάλυσο, δήλωσε:
« Είναι μια ομάδα του νησιού μας που έκανε πολύ καλή πορεία πέρυσι και επιθυμούμε με την σειρά μας να κάνουμε ανάλογη και καλύτερη πορεία».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ